Solplanet App

Din følgesvenn mot et karbonnøytralt liv

Fremtiden er lys, og den drives av sanntidsdata

Solplanet App

Få tilgang til nyttige data med Solplanet-appen

Oppdag Solplanet-appen – det ultimate verktøyet for å overvåke og optimalisere ditt solcellesystem. Vårt banebrytende skybaserte overvåkingssystem gir deg mulighet til å overvåke energiproduksjon i sanntid via Solplanet Cloud, og tilbyr enestående tilgjengelighet fra hvor som helst. Live datarapportering sikrer proaktiv systemytelsesstyring samt rask oppdagelse og adressering av potensielle problemer. Vår moderne teknologi for drift – og vedlikeholdsstyring gjennomfører grundige analyser, og gir løsninger for optimal effektivitet og umiddelbar varsling av systemproblemer for rask opprettelse.

Med vår intelligent utformede applikasjon får du omfattende innsikt gjennom et brukervennlig grensesnitt. Sammenlign kraftproduksjon på tvers av ulike tidsrammer, deleger administrasjonstillatelser og kom i kontakt med vår serviceavdeling for garanti eller teknisk støtte. Solplanet-appen er din smarte følgesvenn på reisen til et karbonnøytralt liv, og redefinerer fremtiden med bærekraftig grønn energi.

Hovedfordeler

Tilgjengelig døgnet rundt sanntidsovervåking gjennom Solplanets skytjeneste

Enkel sammenligning mellom alternativer for kraftproduksjon

Enkelt og brukervennlig grensesnitt

Rask og enkel igangkjøring og konfigurasjon

Enkel ekstern administrasjon som støtter flere brukere

Feilmeldinger og feilsøkingsinformasjon i sanntid

Nøkkelegenskaper

Ideell for installatører og sluttbrukere

Solplanet appen er en intelligent og brukervennlig mobil løsning for overvåking av solcelleinstallasjonens kraftproduksjon.
Med intuitive datavisualiseringer, lar den deg enkelt spore energiproduksjon og overvåke anlegget over tid. Oppsett- og igangkjøringsprosessen er er optimalisert, noe som gir en raskere og enklere installasjonsopplevelse enn noen gang før.

Intuitivt og brukervennlig

Naviger enkelt gjennom vårt brukervennlige grensesnitt, og få tilgang til detaljert informasjon for å sammenligne daglig strømutbytte. Med installasjonsdata lett tilgjengelig kan du lokalisere ytelsesproblemer og optimalisere systemet ditt for maksimal energiproduksjon. Appen lar deg tildele administrasjonstillatelser til flere brukere, og gir presisjonskontroll over solcellesystemets ytelse.

Informasjon – hvor som helst, når som helst

Få tilgang til sanntidsdata fra hvor som helst i verden og sikre kontinuerlig overvåking og topp ytelse for ditt solcellekraftverk. Våre medfølgende tjenester er tilgjengelig døgnet rundt gjennom appen og garanterer overlegen drift gjennom hele inverterens livssyklus. Live datafeeden direkte fra Solplanets skytjeneste sikrer nøyaktig og oppdatert informasjon du kan stole på hvor som helst.

Tilkobling og overvåking

App Store

Last ned Solplanet Appen i Apple App Store.

Google Play

Last ned Solplanet Appen i Google Play Store.

Alle dine data på ett sikkert sted

Koble til
Solplanet Cloud

asd

Relaterte produkter

Installatørområde

Rask og enkel tilgang til all informasjonen du trenger.